DUTCH PRO WRESTLING PRESENTS… REVENGE 2017!

De gebeurtenissen tijdens de 2017 editie van High Voltage hebben de boel flink op stelten gezet. Niet één, niet twee, maar zelfs drie potentiële uitdagers voor de Dutch Heavyweight Championship zijn naar voren getreden en hebben hun intentie om de prestigieuze Titel te bemachtigen uitgesproken. The Trouble Maker, Max Damon en Daniel van Kuijk hebben alle drie hun vizier gericht op Kampioen Mark Kodiak en dromen ervan om de volgende Kampioen te worden.

Waar Trouble Maker tijdens High Voltage nog faalde om de Titel toe te eigenen, sloeg “Ons Nieuwe Voorbeeld” toe, en ging er als een dief in de nacht met de titelgordel vandoor. Dit tot grote woede van de Grizzly Renegade. De Kampioen heeft al laten weten dat hij tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge zijn titelgordel terugverwacht.

Heeft Daniel met deze onverwachte actie zijn eigen verdoemenis ingezet of heeft hij er juist voor gezorgd dat Kodiak afgeleid is, en daardoor mogelijk te verslaan is?

De populaire Mot van Kunder werd onaangenaam verrast toen hij erachter kwam wie de geheime protegé van Jimmy Gavroche bleek te zijn. Niemand minder dan John Evers keerde terug naar Dutch Pro Wrestling om het tegen de Pink Flamingo op te nemen. Evers liet duidelijk merken dat hij niet alleen gegroeid is als worstelaar, maar dat hij er ook een nieuwe houding op nahoudt. Mot zal ongetwijfeld op wraak uit zijn tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge!

Sam Gradwell, de WWE-UK Superster die eerder worstelde onder de naam Ricky J. McKenzie, zal op zaterdag 18 maart aanstaande terugkeren naar Dutch Pro Wrestling. Kenzo Richards zal hem ongetwijfeld met open armen ontvangen, aangezien de Dutch Fighting Machine nog onverrichte zaken heeft met de Britse worstelaar. Zullen Kenzo Richards en Sam Gradwell elkaar weer in de ring treffen tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge? En zal er deze keer wel een duidelijke winnaar komen?

Dutch Pro Wrestling Revenge vindt plaats op zaterdag 18 maart aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland en belooft wederom een avond vol spanning en spektakel te worden. Beleef de actie van dichtbij en bestel vandaag nog je kaarten op onze webshop!

  • Show Datum: zaterdag, 18 maart 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland