DUTCH PRO WRESTLING PRESENTS… BATTLEFRONT

Op 24 juni aanstaande worden de messen geslepen als de Dutch Superstars Of Wrestling terugkeren naar de Hoekstee te Hoek van Holland voor een nieuwe show genaamd Battlefront! Ware veldslagen zullen worden uitgevochten als de kemphanen terug de ring in stappen.

nemesis MG 3363

Het Tijdperk van Trouble is eindelijk begonnen nu Trouble Maker eindelijk zijn lang gekoesterde droom om Kampioen te worden heeft zien uitkomen. De jager zal nu echter zelf veranderen in de prooi, die door het hele rooster zal worden opgejaagd. Voormalig Kampioen Mark Kodiak zal ongetwijfeld de eerste zijn die een gooi zal gaan doen naar het onttronen van de nieuwe Kampioen!

nemesis MG 3283

nemesis MG 2874

Kenzo Richards is in 2017 nog steeds ongeslagen en zal ook hoge ogen gooien als mogelijke uitdager voor de Titel. Kenzo wist tijdens Dutch Pro Wrestling Nemesis John Evers te verslaan, wat hem ongetwijfeld veel krediet zal opleveren op de ranglijst van Algemeen Manager Eva Lynn.

nemesis MG 2957

nemesis MG 2617

Max Damon gooit ook hoge ogen als mogelijke uitdager na zijn overwinningen op Hugo Atilles en voormalig mentor Santos. Daarnaast heeft hij een verleden met de voormalig Kampioen, aangezien ze in het verleden een lange vete hebben uitgevochten.

nemesis MG 2686

nemesis MG 2590

Iemand die ongetwijfeld niet snel in aanmerking komt voor een titelwedstrijd is voormalig ZER010 Leider Santos, nadat hij wederom een wedstrijd niet wist te winnen. Santos kan zeuren wat hij wilt, maar de kans dat Eva hem snel een titelwedstrijd geeft lijkt erg klein.

nemesis MG 2807

De strijd tussen Jimmy Gavroche en de van Kunder broers is ook nog niet ten einde gekomen. Na de gebeurtenissen tijdens Dutch Pro Wrestling Nemesis zijn Bas en Mot ongetwijfeld uit op wraak. De Fransman en zijn vriendin kunnen maar beter op hun tellen passen.

nemesis MG 3133

Dutch Pro Wrestling Battlefront vindt plaats op zaterdag 24 juni aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland en wees getuigen van een avond vol met spektakel, humor, controverse, en het betere gooi en smijtwerk!

Kaarten voor Battlefront zijn vanaf nu te bestellen via onze webshop!

Battlefront 2017 Ticket banner 1

  • Show Datum: zaterdag, 24 juni 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland