SUMMER SHOWDOWN 2017 - TURN UP THE HEAT AGAIN!

Terwijl de Dutch Superstars Of Wrestling van hun verdiende zomervakantie genieten is Algemeen Manager Eva Lynn druk bezig met het regelen van de 2017 editie van Summer Showdown! Ook dit jaar belooft de grootste show van de zomer wederom garant te staan voor een avond vol met spektakel!

Tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront wist huidige Kampioen Trouble Maker met succes zijn titel te verdedigen en daarmee in één klap de dreiging van twee titelkandidaten ongedaan te maken. Met de dreiging van zowel Mark Kodiak als Daniel van Kuijk geneutraliseerd mag Trouble zich gaan opmaken voor zijn volgende uitdager, en als de geruchten die backstage te ronde gaan waar zijn, mag de Kampioen alvast zijn borst gaan natmaken en zich goed gaan voorbereiden de aankomende maanden. Want om dit keer wederom als Kampioen de ring te verlaten zal hij ongetwijfeld het onderste uit de kan moeten halen!

Mark Kodiak en Daniel van Kuijk mogen dan hun kans om de titel te winnen hebben verspeeld, dit betekend niet dat ze klaar met elkaar zijn. Daniel zint op wraak nadat de Grizzly Renegade hem na de wedstrijd aanviel. Kodiak is van mening dat Daniel zijn kans om de titel terug te winnen heeft ontnomen door zichzelf in de wedstrijd te praten. Zullen deze twee kemphanen hun geschil beslechten tijdens Summer Showdown?

De populaire broers Bas en Mot van Kunder hebben het ondertussen alweer een hele tijd aan de stok met Fransman Jimmy Gavroche en zijn handlangers Sara Elektra en John Evers. Tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront wisten de broers dan wel hun wedstrijd te winnen, maar het lijkt er op dat Jimmy bezig is om ringspreker Louis van Eden steeds meer probeert te betrekken in zijn vete tegen Long & Thick. Zal Louis zich laten verleiden om een terugkeer naar de ring te maken?

Voormalig Kampioen Emil Sitoci timmert er ondertussen flink aan de weg in het buitenland, en is daardoor nog maar sporadisch actief in Nederland. Op zaterdag 26 augustus aanstaande zal hij echter weer aanwezig zijn bij Dutch Pro Wrestling. Eva Lynn heeft een tegenstander voor hem in haar gedachte die hij nog nooit eerder een op een trof in de Dutch Pro Wrestling ring. Volgens onze Algemeen Manager is deze wedstrijd een echte Nederlandse droom wedstrijd! Welke tegenstander heeft Eva voor Emil in haar gedachte?

En dan hebben we nog Santos. Misschien is het maar het beste om hem en zijn geklaag voorlopig te negeren, tot dat hij zich weer eens heeft bewezen echt de “Main Event” te zijn. Want de afgelopen maanden schittert de enige voormalig tweevoudig Kampioen alleen maar in het verliezen van zijn wedstrijden en veel geklaag, en is hij nog maar een schim van de ooit zo grote ZER010-leider! Zal “Ons Voorbeeld” in staat zijn om de boeg om te gooien?

De 2017 editie van Summer Showdown vindt plaats op zaterdag 26 augustus aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland.

  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: De Hoekstee, Hoek van Holland