DPW BATTLEFRONT 2018

Op 23 juni aanstaande barst het geweld weer los in Hoek van Holland als de Dutch Superstars Of Wrestling terugkeren naar de Hoekstee tijdens de 2018 editie van Dutch Pro Wrestling Battlefront!

De gebeurtenissen tijdens de 2018 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge hebben de boel flink op zijn kop gezet en de worstelgladiatoren zullen de onderste uit de kan moeten halen als ze de arena als overwinnaar willen verlaten!

EUROPEAN CHAMPIONSHIP ON THE LINE
Dat voormalig Kampioen Emil Sitoci bepaald niet een publiekslieveling is werd maar weer eens duidelijk. Al voordat zijn muziek begon te spelen werd hij al uitgejoeld door de aanwezige fans. En toen hij op slinkse wijze zijn Japanse tegenstander Tajiri wist te verslaan was de hek helemaal van de dam. Sitoci wist het publiek nog meer in het harnas te jagen door na de wedstrijd de microfoon te pakken, maar hij werd al spoedig onderbroken door de opkomst van aartsrivaal Kenzo Richards. De Dutch Fighting Machine had een onaangename verrassing voor de voormalige Utopia inwoner! Sitoci moet namelijk zijn in maart gewonnen Eurostars European Titel op 23 juni aanstaande op het spel zetten tegen uitdager Kenzo Richards!

MICHAEL DANTE ARRIVES AND MAKES AN IMPACT
De strijd tussen Mark Kodiak en Algemeen Manager Eva Lynn is nog steeds verre van voorbij. Ondanks alle hulp van de door Eva aangewezen scheidsrechter, de terugkerende Robin Bal, schoot Johnny Evers te kort en kon hij zijn belofte om Kodiak uit te schakelen niet waar maken, wat hem vervolgens op een schorsing kwam te staan. Eva Lynn had echter nog een extra back-up plan achter de hand. Vanuit het niets verscheen Michael Dante in de ring en viel Kodiak op brute wijze aan. Dante zal op 23 juni aanstaande als vertegenwoordiger van Eva Lynn de strijd aangaan met de Grizzly Renegade!

WAR IS COMING!
Een van de meest succesvolle Nederlandse tag teams zal op 23 juni aanstaande hun Dutch Pro Wrestling debuut gaan maken. Sean Lucas en Andrei Ivanov, bekend als de Soldiers Of Fortune, bereiden een invasie voor. Samen hebben ze de afgelopen jaren meerdere tag team titels in België, Duitsland, Ierland en Nederland weten te winnen en nu komen ze de ring in Poeldijk onveilig maken. De tag teams binnen Dutch Pro Wrestling zijn alvast gewaarschuwd!

THE END OF ZER010?
Van het ooit zo machtige ZER010 is nog maar weinig over sinds de arrogante Daniel van Kuijk de bom heeft laten barsten. Daar waar Max Damon de top weer heeft bereikt door de Titel te veroveren, daar lijkt het allemaal niet zo koek en ei meer tussen “Ons Nieuwe Voorbeeld” en Carlos Roberto. De spanningen lopen ondertussen zo hoog op dat het nog maar de vraag is of Daniel en Carlos nog veel langer door één deur kunnen. Hoeveel langer zal Carlos de vernederingen van Daniel nog blijven accepteren?

Dutch Pro Wrestling Battlefront vindt plaats op zaterdag 23 juni aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland en belooft wederom een avond vol met spanning, spektakel, humor en intriges te worden met het betere gooi- en smijtwerk die u van Dutch Pro Wrestling gewend bent! Een spannend avondje uit voor alle leeftijden!

Kaarten zijn te koop via onze webshop!

  • Show Datum: zaterdag, 23 juni 2018
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland