Dutch Pro Wrestling - zaterdag, 09 november 2019

DPW presents SUPERSLAM WRESTLING ACTION

Op zaterdag 9 november aanstaande zullen de Worstel Gladiatoren van Dutch Pro Wrestling, Cultureel Centrum Den Heuvel te Alphen op stelten komen zetten met een spectaculair avondvullend evenement voor jong en oud, genaamd Superslam Wrestling Action!

Tijdens Superslam Wrestling zullen de worstelaars elkaar met het betere gooi- en smijtwerk ten lijf gaan en zal Den Heuvel op zijn grondvesten beven terwijl het publiek hun favorieten toejuichen op weg naar de overwinning.

Bekende Nederlandse worstelaars zoals tweevoudig Nederlands Kampioen Max Damon uit Rotterdam, de Amsterdamse heethoofd Nick Lux, de worstelende rockster Axl Star en de Beer uit Brabant, Johnny Evers zullen aanwezig zijn om hun kunsten te vertonen.

Ook de gehate Daniel van Kuijk en zijn rivaal Santos, beide afkomstig uit Rotterdam, zullen actief zijn in de ring. Net zoals het mysterieuze gemaskerde duo Los Ballos Colossos en de Haagse krachtpatser Trouble Maker en zijn geniepige manager Christo Cohiba.

De show zal om 19:00 beginnen (deuren open om 18:30). Kaarten kosten in de voorverkoop 10 € per stuk en zijn te bestellen via www.dutchprowrestling.nl/shop.

Mits voorradig zullen er op de dag van de show kaarten beschikbaar zijn aan de kassa bij Den Heuvel voor 12,50 € per stuk.

Verzeker je dus van je kaarten en maak gebruik van de voorverkoop korting door je kaarten vandaag nog te bestellen!