Dutch Pro Wrestling - donderdag, 23 juni 2022

SEAN LUCAS IS READY TO POWERSLAM

Ook Sean Lucas zal aanstaande zaterdag tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam zijn terugkeer maken naar de ring. Er is sinds de laatste keer dat we hem live in de ring zagen veel veranderd.
Zo is er een einde gekomen aan de Soldiers Of Fortune, een van de meest succesvolle Nederlandse tag teams ooit.
 
Maar Sean Lucas is nu klaar voor een volgende stap in zijn carriere; naar eigen zeggen is hij er klaar voor om de Next Level te bereiken!
 
Zie Sean Lucas live in actie aanstaande zaterdag in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl

NICK LUX IS READY TO POWERSLAM

Tijdens Fully Charged schitterde de luidruchtige blaaskaak Nick Lux nog door afwezigheid.
Maar de Amsterdamse branieschopper zal aanstaande zaterdag tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam zijn terugkeer naar de ring maken!
 
Zie de Lone Wolf aanstaande zaterdag live in actie in de Hoekstee te Hoek van Holland, nabij Rotterdam, om te zien wat hij in petto heeft voor zijn tegenstander en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!

DPW POWERSLAM: COLE AIDEN VERSUS AHUKAH

Cole Aiden wist vriend en vijand te verrassen tijdens Fully Charged door voormalig Kampioen Trouble Maker te verslaan in zijn debuut wedstrijd. En nu zijn alle ogen gericht op de zelfbenoemde uitverkorene! Zal hij tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam wederom in staat zijn om de overwinning binnen te slepen?
 
Zijn tegenstander zal de debuterende Ahukah zijn. De in Belgiƫ woonachtige debutant zal niet naar Nederland afreizen om zich zomaar te laten verrassen door Cole Aiden!
 
Zal Cole Aiden wederom, als dan niet op slinkse wijze, de overwinning weten te behalen? Of zal hij zijn meerdere moeten erkennen in de debuterende Ahukah?
 
Kom het aanstaande zaterdag zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten, mocht je dat nog niet gedaan hebben, via www.dpwshop.nl!