ALL HAIL THE KING: MAX DAMON NEW CHAMPION!

Op 16 december jl. wist Max Damon geschiedenis te schrijven door voor de tweede keer in zijn carrière de Dutch Heavyweight Championship te winnen door Kampioen Trouble Maker te verslaan in de main event tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive. Ondanks de bemoeienissen van manager Christo Cohiba en de aanwezigheid van Algemeen Manager Eva Lynn wist de King Of Bling toe te slaan met zijn Bling Factor en wist daarmee eindelijk zijn Ultieme Bling terug te veroveren.

Max Damon, die het record van langs regerende Kampioen (573 dagen) en meeste succesvolle titel verdedigingen (10 keer) op zijn naam heeft staan, begint nu aan zijn tweede regeerperiode. De King Of Bling is, na Santos, ook pas de tweede worstelaar die de Titel tweemaal wist te veroveren.

Toch zal zijn tweede periode als Kampioen anders aanvoelen. Toen hij in 2010 voor het eerst de Titel wist te veroveren was hij nog de door het publiek gehate geniepige worstelaar die via de High Stakes Koffer op een gemene manier de Titel wist te veroveren. Ondertussen is de nieuwe Kampioen een van de grote publiekslievelingen die heel 2017 hard heeft moeten werken om zijn uiteindelijke doel te bereiken.

Max weet ondertussen wel als geen ander wat het is om de top te bereiken, en daar lange tijd te verblijven. Naast de dreiging van voormalig Kampioen Trouble Maker, die ongetwijfeld nog een herkansing zal krijgen, moet hij ook rekening houden met onze Algemeen Manager. Eva Lynn is niet blij met Max als Kampioen, en zal er alles in haar macht aan proberen te doen om de Titel weer terug te pakken voor haar Kamp.

Zal Max Damon in staat zijn om weer voor lange tijd de Titel te behouden? Of zal Eva Lynn roet in het eten gooien?

facebook     twitter     youtube     google     rss