DPW BATTLEFRONT - EMIL SITOCI VERSUS KENZO RICHARDS – EUROPEAN CHAMPIONSHIP MATCH

De rivaliteit tussen Emil Sitoci en Kenzo Richards is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste binnen het Nederlandse worstelgeschiedenis, en overschrijd zelfs de landgrenzen. Al jaren hebben deze twee Nederlandse worstelgrootheden het keer op keer met elkaar aan de stok, waar vaak de Dutch Heavyweight Championship bij op het spel stond.

De afgelopen twee jaar liep Kenzo Richards trots rond met de Eurostars European Championship nadat hij deze in maart 2016 in Brugge wist te winnen als opvolger van de Belgische worstellegende Bernard Vandamme. Dit tot grote ergernis van de voormalig Utopia inwoner die ook zijn zinnen had gezet op de European Championship.

In 2017 kreeg Sitoci de kans om de European Titel te veroveren, maar hij moest zijn meerdere erkennen in de Dutch Fighting Machine. Maar de gehate Sitoci wist zich afgelopen maart op een sluwe manier een plek in de titelwedstrijd in Brugge te bemachtigen. En wist zelfs de wedstrijd – tot ongenoegen van de aanwezige fans – te winnen en daarmee de titel te veroveren.

Vervolgens weigerde de nieuwe Kampioen om de voormalige Kampioen een rematch te geven, terwijl Sitoci niet eens de overwinning had behaald op Kenzo, maar op de Portugees Tyson Dos Santos, de tweede uitdager in de Triple Threat wedstrijd.

Nadat Emil Sitoci echter zijn Japanse tegenstander Tajiri had verslagen tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge kwam Kenzo naar de ring met onaangenaam nieuws voor de Kampioen. Hij had namelijk net een email van het Eurostars bestuur ontvangen met daarin het bericht dat hij zijn rematch zou krijgen op 23 juni aanstaande tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront!

Sitoci was niet blij dit te horen maar moest zijn woede-uitbarsting bekopen met een Chop van Kenzo en Green Mist van Tajiri.

Zal Kenzo in staat zijn om 23 juni aanstaande de European Championship terug te winnen? Of weet Emil Sitoci tot groot ongenoegen van het publiek de Titel te behouden?

Kom het zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront om zaterdag 23 juni aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland!

Koop uw kaarten nu voordelig in onze webshop voor DPW Battlefront 2018!

Kaarten zijn te bestellen in onze webshop of via de onderstaande knop! 

Ticket Banner 1

 

  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss