DPW FIGHT 2 SURVIVE – THE LEOS MEMORIAL BATTLE ROYAL

Sinds 2016 vindt op elke editie van Fight 2 Survive, de Leos Memorial Battle Royal plaats.
 
De Memorial Cup is in het leven geroepen, ter nagedachtenis aan de ons ontvallen Leos van Elk. Leos worstelde bij Dutch Pro Wrestling onder de naam Gunter Adler en was een voorbeeld voor opkomend talent in de Nederlandse worstelscene.
Helaas hebben wij niet lang mogen genieten van zijn talent. Dat wil niet zeggen dat hij niet in onze gedachten is, want elk jaar strijden vele worstelaars om die felbegeerde Beker en houden wij daarmee de herinnering in stand.
 
Deze keer zullen maar liefst 20 worstelaars een poging gaan doen om de Leos Memorial Cup te winnen in een Battle Royal wedstrijd.
 
In deze wedstrijd zullen alle 20 worstelaars tegelijk in de ring beginnen. Wanneer een worstelaar over het bovenste touw naar buiten wordt gewerkt en hij landt met beide voeten op de vloer, dan is hij uit de wedstrijd.
Diegene die als laatste in de ring overblijft, door zijn tegenstander de ring uit te werken, wint de Leos Memorial Cup.
 
De winnaar van 2022, was de Troublemaker. Wie zal deze keer toegevoegd worden aan de eregalerij van de Memorial Cup winnaars?
 
Kaarten zijn nu in de verkoop en kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/
 
DPW Fight 2 Survive wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 11 november 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
  • Show Datum: zaterdag, 11 november 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss